Friday Reads

Friday Reads #12

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

zwaard-van-glas

Ik ben op dit moment bezig in Zwaard van Glas van Victoria Aveyard, deel twee van Rode Koningin. Ik had zo mijn twijfels bij deel 1 (maar vond het wel leuk om te lezen), dus dit deel moet me maar gaan verrassen. Het is een lekker dik boek (zo’n 500 bladzijden), dus ik ben wel even zoet! Ik hoop hem morgen uit te lezen.

george

George van Alex Gino is eigenlijk een kinderboek (of in ieder geval jonger dan mijn leeftijd), het is dun en het heeft een groot lettertype, dus ik denk dat ik hem in een dag uit kan lezen. Misschien zelfs op zaterdag nog, maar hij staat op de planning voor zondag!

to-all-the-boys-ive-loved-before

Jenny Han is natuurlijk op Yalfoort volgend weekend, dus ik wil sowieso haar eerste boek in deze serie, To All The Boys I’ve Loved Before, lezen voor ik haar zie. Zo kunnen we toch wat makkelijker praten! Ik heb deel twee ook al staan, maar ik denk niet dat ik het red om die ook nog te lezen voor dat weekend. Dit boek hoop ik dinsdag of woensdag uit te hebben!

grens

Met een beetje geluk is dit nieuwe recensie-exemplaar Grens van Wim Geysen volgende week al binnen, zodat ik deze kan lezen. Ook dit is niet zo’n dik boek, dus in 1 of 2 dagen moet zeker lukken. Dit boek heeft nog weinig aandacht gekregen in de media (hij is ook nog niet uit), maar mijn verwachtingen zijn hoog! Zou ik deze donderdag uit kunnen hebben?

de-schreeuwende-wenteltrap

En dan een oude bekende… Omdat deel drie in deze fantastische serie uitkomt bij Luitingh-Sijthoff deze maand, wil ik de serie tot nu toe even herlezen. De Schreeuwende Wenteltrap van Jonathan Stroud heeft het lezen bij mij naar een heel nieuw level gebracht en ik ben helemaal gek op deze boeken. Ik kan niet wachten om hier volgende week vrijdag in te beginnen! <3

 

Wat lees jij deze week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

1 Reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken