Friday Reads

Friday Reads #11

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

De Ondergrondse Orde

Aangezien ik altijd zeg dat men met het slechte nieuws moet beginnen als er een keuze is, doe ik dat nu ook maar. Het is deze week niet gelukt om De Ondergrondse Orde van Mark Frost te lezen. De boeken op mijn lijstje kostten me te veel moeite, dus heb ik deze maar gewoon geschrapt. Ik ga hem wel snel lezen, maar ik denk dat het later in de maand of misschien volgende maand gaat worden!

The Graces

Vandaag lees ik The Graces van Laure Eve uit. Ik ga haar ontmoeten volgende week en hopelijk mag ik mijn boek daar laten signeren, dus ik vond het ook wel zo netjes om dit boek dan eerst even te lezen. Ik ben al een mooi tijdje op weg, dus uitlezen gaat waarschijnlijk wel lukken vandaag!

dit-laaiende-vuur

Dan lees ik Dit Laaiende Vuur van Estelle Laure (ze heeft dezelfde achternaam als de voornaam van de vorige schrijfster, haha!). Dit boekje is heel dun (nog geen 250 bladzijden), dus met een beetje geluk lukt het me zelfs om hem op 1 dag uit te lezen, maar ik moet ook nog gewoon werken. Hij staat dus gepland op twee dagen. Ik ben heel benieuwd naar dit debuut en er staat zo snel mogelijk een recensie online!

The Art Of Being Normal

Dan komt The Art Of Being Normal van Lisa Williamson, nog een auteur die ik hoop te ontmoeten deze maand. Ook dit boek wil ik graag laten signeren en het staat al eeuwen op mijn TBR, dus waarom zou ik hem niet oppakken nu ik de kans heb?

zwaard-van-glas

En dan als laatste aankomende week hoop ik te beginnen in Zwaard Van Glas van Victoria Aveyard. Ik had zo mijn twijfels bij Rode Koningin, deel 1 in de serie, maar ik vond het over het algemeen wel heel leuk, dus toen ik dit exemplaar kreeg van Uitgeverij Cargo kwam alle enthousiasme al snel weer terug!

 

Welke boeken ga jij lezen deze maand?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken