Friday Reads

Friday Reads #10

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

De Paladijnse Voorspelling

Als het allemaal loopt zoals het zou moeten, zou ik De Paladijnse Orde van Mark Frost morgen uitlezen. Helaas heb ik de afgelopen week minder gelezen dan ik wilde en kan dit nog wel een probleem opleveren in mijn planning, maar aan de andere kant is het een mooi excuus om lekker de hele dag te lezen, toch?

Het Bloed Kruipt

We houden aan met een krap schema, want zondag hoop ik Het Bloed Kruipt van Stuart Neville uit te lezen. Dit boek lees ik voor een blogtour van A.W. Bruna (dus stay tuned for that!) en het is geen heel dik boek, dus met een beetje geluk lees ik hem dit weekend gewoon uit.

The Graces

Daarna begin ik in dit prachtige boek: The Graces van Laure Eve. Ik ga Laure Eve ontmoeten binnenkort en ik vond het dus wel heel belangrijk dat ik haar boek uitlees voor ik haar zie, dus ik heb hem voor deze week op de lijst gezet. De vraag is of ik hem ook echt dinsdag al uitlees (wat best wel krap is voor 400 bladzijden), of dat ik woensdag erbij pak.

De Ondergrondse Orde

En als laatste deze week lees ik De Ondergrondse Orde van Mark Frost (hopelijk) uit. Het is een drukke week en ik moet echt even mijn schouders er onder zetten, wil ik lezen wat er op de planning staat. Normaal ben ik lekker losjes, maar met de stapel recensie-exemplaren die nog in mijn kast liggen te wachten, moeten we even doorzetten. Maar ik werk goed onder druk, gelukkig!

Wat lees jij deze week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken