Friday Reads

Friday Reads #1

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

 

Vallen

Ik heb gisteravond Vallen van Jackie van Laren uitgelezen en het viel me eigenlijk een beetje tegen. Meer hierover zal staan in mijn recensie die binnenkort online komt, maar ik had veel meer verwacht van zo’n dikke, standalone chicklit/roman dan wat het eigenlijk voorstelde. Wel een leuk verhaal, maar het had veel meer mogelijkheden dan die er echt zijn gebruikt.


January

Vandaag ga ik beginnen aan Calendar Girl – January van Audrey Carlan en ik hoop deze ook vandaag uit te kunnen lezen. Dit boek heeft maar ongeveer 100 bladzijden, dus het leest heerlijk snel door. Ik ben toch wel heel nieuwsgierig geworden toen iemand mij vertelde dat dit boek nog heftiger was dan Vijftig Tinten Grijs, like what?!


Tweedehands vleugels

Dit weekend hoop ik te beginnen in Tweedehands Vleugels van Vanessa Gerrits en hem eigenlijk ook meteen uit te lezen. Ik weet niet zeker of dit gaat lukken, maar ik heb maandag ook nog vrij, dus dan kan ik hem altijd inhalen! Vanessa is een schat en het is een grote schande dat ik één van haar échte boeken nog niet heb gelezen, dus hup, het is tijd!


Alles wat je lief is

Daarna in de komende week komt Alles Wat Je Lief Is van Nicola Yoon aan de beurt, want ik ga meedoen aan de leesclub rondom dit boek. Het is dus wel belangrijk dat ik hem heb gelezen tegen die tijd en gelukkig staat hij heel geduldig te wachten in mijn boekenkast. Ik hoop dat ik dit boek toch wel binnen 2 of 3 dagen uit kan lezen, want dat houdt me lekker in de ‘lees-flow’ 😉

 

Wat lees jij op dit moment?

 

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken