TBR Wrap Up

February Wrap Up & March TBR

Februari was voor mij toch best een goede leesmaand! De eerste week van februari las ik niets, 0.0. Dit kwam door mijn tentamenweek waar ik echt hard voor moest studeren, maar daarna haalde ik het gelukkig in. Ik las in februari 9 boeken!

Als eerste in februari las ik Haal Meer Uit Je Dip van Marisa Garau.Dit is een non-fictie boek over mindfullness tijdens je dip/depressie. Niet dat ik depressief ben, maar ik vind mindfullness een bijzonder concept en ik vond het wel leuk om eens non-fictie te gaan lezen. Dit boek is overigens van mijn moeder en ik pakte hem op ‘om even een hoofdstukje te lezen’, maar na een paar dagen had ik het hele boek uit.

Hierna begon mijn tentamenweek en heb ik een hele week gedaan over de eerste 50 bladzijden van John Green’s Looking For Alaska. Dit was echt een prachtig boek en de rest van het boek las ik in één dag uit. Het heeft me echt meegenomen in de wondere wereld van Miles (Pudge) en Alaska en het heeft me echt diep geraakt…

Toen las ik voor mijn reading challenge Maus van Art Spiegelman. Deze graphic novel won de Pulitzer Price in 1992 en ik ‘moest’ een boek lezen die die prijs gewonnen had, dus ik koos voor Maus. Ik moet zeggen dat het best een indrukwekkend verhaal was, maar het lettertype was lastig te lezen en de tekeningen waren naar mijn mening iets te donker.

De Schok Van De Val van Nathan Filer was een bijzondere roman die ik na Maus las. Het duurde een tijdje voor ik aan de schrijfstijl gewend was en voor ik snapte wat het heden en verleden was, maar al met al vond ik dit echt een mooi boek.

Daarna las ik het lang uitgestelde vervolg op The Maze Runner: The Scorch Trials van James Dashner. Dit boek was nog zo veel beter dan deel 1! Ik vond The Maze Runner echt heel goed, maar The Scorch Trials was nog veel beter. Ik leerde Thomas een stuk beter kennen en ik vloog er echt doorheen. Prachtig!

Ik ging halverwege februari naar Fifty Shades Of Grey: The Movie en meteen daarna begon ik in het boek Vijftig Tinten Donkerder van E.L. James. Ik kon de verleiding niet weerstaan om tóch verder te lezen en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan, want het boek is zoveel beter dan deel 1!

Tijdens de eerste dagen van mijn voorjaarsvakantie las ik Wij Waren Hier van Karen Thompson Walker. Ik heb dit boek een tijdje terug  ‘random’ uit de bibliotheek gehaald, ik wist totaal niet of het een goed boek was. De achterflap interesseerde me heel erg, maar het boek zelf viel me eigenlijk een beetje tegen.

Ik mocht van een kennis De Kraamhulp van Esther Verhoef lenen. Deze thriller stond al een tijdje op mijn lijstje en ik hoorde dat hij echt héél eng was, dus ik moest wel een poging wagen. Het was een leuk boek, maar ik had hem veel enger verwacht dan dat hij eigenlijk was.

Ik Hou Van New York van Lindsey Kelk  kwam daarna, een boek wat ik over heb mogen nemen van een vriendin van mijn moeder. Ik kreeg de twee omnibussen met de hele serie en ik moet zeggen dat het me heel erg meevalt! Ik had gedacht dat het een cliché chicklit zou zijn (dat is het eigenlijk ook wel), maar er zit een goede dosis humor in en ik ga zeker weten de volgende boeken ook lezen!

 

In maart wil ik weer minimaal 6 boeken lezen en ik heb er 3 op mijn TBR-lijstje staan.

Als eerste wil ik Vader van Karl Ove Knausgard lezen. Mijn tante is helemaal weg van dit boek en ik mocht hem van haar lenen, maar hij staat nu al weer véél te lang op mijn boekenplank stof te vangen. Lezen dus!

Als derde boek koos ik Als Je Het Licht Niet Kunt Zien van Anthony Doer. Dit boek lees ik al sinds december in het Engels, maar ik vind het Engelse taalgebruik echt heel storend. Ik heb heel veel geluk dat dit boek uit is gekomen in het Nederlands en ik waag dus een nieuwe poging.

En als laatste wil ik nog graag The Best Of Me of The Lucky One van Nicholas Sparks lezen. Ik kan nog niet kiezen welke van de twee ik het liefst wil lezen en ik heb ze beiden uit de bibliotheek gehaald, dus ik kijk nog even welke er echt aan bod komt.

Welk(e) boek(en) las jij in februari? En welk(e) boek(en) wil je lezen in maart?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken