Book Haul

De boeken van week… ehh…

Ik kan er niet omheen: ik krijg veel boeken binnen. De postbode weet me ondertussen bij naam en de buren zijn braaf thuis om mijn pakketjes aan te nemen. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle boeken die ik mag krijgen en kopen om te lezen. Een ‘bookhaul’ voor een maand zou veel te lang worden, dus vandaar dat ik elke week de boeken laat zien die zijn binnengekomen. Doe vooral je inspiratie op en ren meteen naar je lokale/online boekhandel!

Aangezien ik al te lang geen bookhaul heb geplaatst voor jullie, heb ik alle boeken samengepakt die ik de afgelopen weken binnenkreeg, kocht of ruilde en ik ga er iets sneller doorheen dan normaal!

In de afgelopen weken viel er op de mat:

Leeuwenhart is het vierde deel in de Sevenster-serie, die ik al trouw een hele tijd volg. Heerlijke boeken, wat begon met een ‘simpel’ YA-verhaal is nu een compleet level up gegaan in het derde boek. Ik ben dus heel benieuwd naar dit vierde en laatste (toch?) deel!

In de goodiebag van Boekhandel Plukker in Schagen zat Divergent! Mijn all-time favorite boek, dus natuurlijk heb ik deze al in de kast staan. Hij komt bij mijn dubbel-hoekje en wie weet dat ik hem binnenkort wel weggeef…

Onoverwinnelijk is misschien wel het boek waar ik het meest naar uitkeek in 2018, dus het is hoog tijd dat ik hem ga oppakken! Deel één, Onverschrokken, vond ik geweldig (net als de andere Boekentijgers), dus er is veel hoop voor dit deel!

Ik kreeg een leuk cadeautje van uitgeverij Cargo: Het Kwaad In Ons van Corine Hartman. Ik kende dit boek nog niet, maar ik kwam er achter dat dit zich enigszins afspeelt in mijn omgeving en dat het verhaal geïnspireerd is door een gewelddadig duo dat in mijn nabije omgeving heeft huisgehouden. Dat vind ik tegelijk een beetje beangstigend en ontzettend tof, dus yay!

Deze twee pareltjes van Uitgeverij De Fontein mocht ik aan mijn collectie toevoegen deze maand en ze staan allebei voor komende week op de planning! Beiden een heel ander genre (Onder De Huid is een roman met een beetje genetica/science fiction concept er achter en Geheimen is een pikante YA-roman), wat het alleen maar leuk maakt!

Deze vier boeken kreeg ik weer van Chicklit.nl om te recenseren! Ik kijk zelf het meest uit naar Royal Passion van Geneva Lee, maar ook Blijf Rustig van Malie Meloy maakt me heel enthousiast!

Van mijn lieve vriendinnetje en gastteamschrijfster Tineke kreeg ik Mijn Zwarte Hart, een boek wat ik al járen heel graag wil lezen, en Mislukt, een boek waar ik van smulde tot hij samen met mijn tas gestolen werd in de trein in 2016. Ik ben ontzettend blij met deze twee pareltjes!

Voor de blogtour van Takla Makan ontving ik alvast het boek en terwijl ik dit schrijf, heb ik hem bijna uitgelezen. Heel erg tof dus, heel bijzonder, en houd maandag mijn website goed in de gaten voor mijn blogtour-entry.

Als cadeautje voor onze geweldige Boekentijger-skills mogen wij per leesclub een boek aanvragen en vandaar dat ik Fangirl aanvroeg om mijn collectie compleet te maken. Ik heb alleen Eleanor & Park gelezen van deze schrijfster, dus het is hoog tijd dat ik begin aan deze en aan Carry On!

Ik kocht de Celebrate Books-box in het teken van de Touching Juliette-serie, waardoor ik de hele serie tot nu toe in paperback binnenkreeg! Zo tof, want ik heb alleen deel één ooit gelezen, maar nooit verdergelezen. Ik ben blij dat ik ze nu heb staan, zodat ik ze kan verslinden als de tijd daar is!

 

Wat kreeg jij binnen de afgelopen tijd?

 

Ik wil uitgeverij A.W. Bruna, Best Of YA, uitgeverij Cargo, uitgeverij De Fontein, Chicklit.nl en uitgeverij Dutch Venture Publishing ontzettend bedanken!

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

6 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken