Book Haul

De boeken van week 13

Ik kan er niet omheen: ik krijg veel boeken binnen. De postbode weet me ondertussen bij naam en de buren zijn braaf thuis om mijn pakketjes aan te nemen. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle boeken die ik mag krijgen en kopen om te lezen. Een ‘bookhaul’ voor een maand zou veel te lang worden, dus vandaar dat ik elke week de boeken laat zien die zijn binnengekomen. Doe vooral je inspiratie op en ren meteen naar je lokale/online boekhandel!

Ik scoorde voor een héél laag prijsje het boek Wijn Voor Dummies van Ed McCarthy en Mary Ewing-Mulligan in de pocketeditie. Ik ben een groot fan van de Voor Dummies en ik wilde ze altijd al sparen, maar vaak kocht ik toch liever een leesboek voor hetzelfde geld. Nu heb ik de toon gezet, kan ik ze gaan sparen én kan ik jullie binnenkort alles vertellen over wijn!

In de Fairyloot-box van maart zat het boek State Of Sorrow van Melinda Salisbury. Dit boek kregen we in een exclusieve hardcover-editie, hij is normaal alleen in paperback te verkrijgen. Hij is zó mooi, ik ben helemaal verliefd op de cover. Hopelijk krijg ik binnenkort de kans om hierin te beginnen.

Ik kreeg Schaduwzwart van Sebastien de Castell iets verlaat binnen, maar gelukkig had ik hem al als ePub gelezen voor de blogtour. Hij staat nu mooi te pronken in de kast. Dit boek was weer heerlijk, een waardig vervolg op Vogelvrij, dus pak hem op als je de kans hebt!

Toen ik op bezoek was bij Boekhandel Maximus in Rotterdam, kwam toevallig die dag auteur Griet Op De Beeck daar op bezoek. Ik kocht dus haar boek Kom Hier Dat Ik U Kus en ik kreeg daar het boekenweekgeschenk Gezien De Feiten gratis bij. Ik heb ze beiden kunnen laten signeren en nu heb ik eindelijk geen excuus meer om haar boeken nog niet te lezen!

Tijdens datzelfde bezoek liet ik me verleiden tot het kopen van een deel drie, namelijk Lemony Snickets Afschuwelijke Avonturen: Het Duistere Derde Boek. Ik heb deel één en twee ook gewoon al in de kast staan, maar ik ben er nog niet aan toegekomen. Het zijn vrij dunne kinderboeken, dus ik denk dat ik er dooreen zal vliegen als ik ze eindelijk oppak!

Naar aanleiding van de december-leesclub van de Boekentijgers kreeg ik Midnight Sun van Trish Cook binnen! De film komt deze zomer uit, dus het is altijd leuk om eerst het boek te lezen en dan de film te kijken. Nu heb ik ook nog eens deze toffe filmeditie in de kast, dus ben ik helemaal voorbereid op de film.

Als laatste werd ik véél te veel verwend met het nieuwe boek van Jane Harper, WildernisDe Droogte, haar debuut, vond ik vorig jaar fantastisch, dus ik heb hoge verwachtingen voor dit boek. Het volgt dezelfde rechercheur, maar verder is het een los te lezen verhaal. Hopelijk ga ik hier weer net zo veel van genieten als van haar eerdere boek.

 

Wat kreeg jij afgelopen week binnen?

Ik wil uitgeverij MEIS&MAAS, Best of YA en A.W. Bruna enorm bedanken deze week!

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken