Reading Challenge

Books and Kisses Read-a-thon: Het Einde

De afgelopen week deed ik mee aan de Read-a-thon van Books&Kisses! Een week lang heb ik zoveel mogelijk gelezen en dat ging aardig goed in een week vakantie. Normaal gesproken lees ik 1 boek per week ongeveer, dus toen ik een doel voor mezelf wilde stellen, wilde ik natuurlijk wel een beetje reëel blijven. Ik koos voor het mooie getal 3. Dit is er terecht gekomen van de Read-a-thon!

En ik moet zeggen dat ik mijn doelstelling NIET gehaald heb! Ik baal er zelf enorm van (ik bedoel, drie boeken is echt niet enorm veel, dacht ik), maar er is helaas niets aan te doen.

9200000022070899

Als eerste las ik De Studie van Joelle Charbonneau. Dit is het vervolg op De Test, waar ik al eerder een recensie over schreef. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik (voor het eerst in mijn leesgeschiedenis) deel 2 beter vond dan deel 1! Ik heb het boek razendsnel uitgelezen en het was echt echt geweldig. De recensie volgt snel!

download

Hierna las ik het veelbelovende boek van Ransom Riggs, De Bijzondere Kinderen Van Mevrouw Peregrine. Ik had hier al zoveel goeds over gehoord (al stonden er veel slechte recensies op Goodreads) dat ik dit boek wel móest lezen. Ik heb er ook totaal geen spijt van gehad. Je vliegt door het boek en voor je het weet heb je hem uit. Wat een geweldig boek. De rest van mijn bevindingen zul je ook snel kunnen lezen in een recensie.

download (1)

Het boek De 100-jarige Man Die Uit Het Raam Klom En Verdween van Jonas Jonasson kwam daarna aan het licht. Voor de oplettende lezer: deze heb ik dus niet uitgelezen. Ik ben gekomen tot bladzijde 100 ongeveer, maar het is toch wel een lastig verhaal, met grote terugblikken (die me aan het begin totaal niet boeiden, naarmate je verder in het verhaal komt voegen ze wel het een en ander toe) en het lopende verhaal in het heden (wat ik enorm gaaf vind). Het liefst las ik alleen maar over de vluchtpoging, maar daar zou je natuurlijk niet genoeg aan hebben. Ik hoop dat ik dit boek nog wel uit lees, want het is erg mooi geschreven en ik denk dat het eind gewoon nog beter wordt dan het begin.

1001004008491972

Ik begon ook nog aan IJskoud van Richelle Mead, het tweede deel uit de Academicus Vampyrus-reeks. Omdat ik niet verder kwam in ‘De 100-jarige Man…’ én omdat ik zaterdagavond de film Vampire Academy keek, kon ik gewoon niet wachten om dit boek op te pakken. Deze heb ik dus ook niet uitgelezen voor de Books&Kisses Read-a-thon.

 

Wat heb jij gelezen tijdens de Read-a-thon?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken