Boekentijgers

Boekentijgers Kerstactie!

Als je me al een tijdje volgt, weet je misschien dat ik één van de Boekentijgers van Best of YA ben. De Boekentijgers zijn negen mega-enthousiaste leesgekken die uitgeverij Best of YA helpen bij de beslissingen die ze moeten maken, bijvoorbeeld door boeken te (proef)lezen en aanraders te doen of door te helpen op evenementen. Wij als Boekentijgers zijn daarbij ook nog eens ontzettend gemotiveerd en het leek ons daarom leuk om een Kerst-actie op te zetten.

Zoals in het filmpje hierboven gezegd wordt, kun JIJ dit jaar voor Kerstman spelen. Geef iemand op via boekentijgers@gmail.com die écht een boek verdient deze Kerst en met een beetje geluk komen wij dan een boek langsbrengen. Maak je mail zo uitgebreid, leuk en opvallend mogelijk, want zo maak je natuurlijk meer kans om uitgekozen te worden. Waarom iemand een boek verdient, kan van alles zijn. Voor elke gekke reden kan iemand een boek verdienen, dus niets is te gek!

Je hebt nog tot en met 9 december om mee te doen, daarna sluit de actie en kun je alleen nog maar afwachten. Vertel degene die jij opgeeft nog maar niet dat je dat doet, want dan is de verrassing alleen maar leuker. Wil je meer mensen opgeven? Ook dat mag natuurlijk!

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief