Book Haul

De boeken van week 51 en 52

Ik kan er niet omheen: ik krijg veel boeken binnen. De postbode weet me ondertussen bij naam en de buren zijn braaf thuis om mijn pakketjes aan te nemen. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle boeken die ik mag krijgen en kopen om te lezen. Een ‘bookhaul’ voor een maand zou veel te lang worden, dus vandaar dat ik elke week de boeken laat zien die zijn binnengekomen. Doe vooral je inspiratie op en ren meteen naar je lokale/online boekhandel!

In week 51 en 52 kreeg ik binnen:

Deel twee van The Darkest Minds-serieOnvergetelijk van Alexandra Bracken is nóg dikker dan het eerste boek, maar lijkt alleen nog maar beter te worden. Ik ben heel benieuwd naar deze boeken, het eerste deel staat voor deze maand gepland en ik hoop in één keer door te kunnen lezen. Heerlijk! De film komt ook ergens deze maand uit, dus alleen daarom zou je al op de hoogte moeten zijn van deze boeken, vind ik.

Ook dit is een deel twee uit een serie, want Een Jaar Later van William R. Forstchen is het vervolg op Een Seconde Later. Deze futuristische serie is misschien wat volwassen voor een YA-lezer, maar ik denk dat ik er enorm van ga genieten. Zeer snel komen deze boeken aan de beurt!

Mijn eerste Secret Santa-pakketje bevatte twee boeken: Fractured van Teri Terry (het boek dat ik ook gevraagd had op mijn lijstje) en The Circle van Sara B. Elfgren en Mats Strandberg. Dit laatste boek ken ik nog niet, dus daar ben ik nieuwsgierig naar geworden. Het eerste boek is het vervolg op Slated, een boek dat in mijn top 10 van 2017 is beland. Yas!

Deze twee boeken zaten in mijn tweede Secret Santa-pakket: Extraordinary Means van Robyn Schneider en Beautiful Broken Things van Sara Barnard. Het laatste boek vroeg ik ook op mijn lijstje, maar ik had niet deze exclusieve Zoella’s Book Club-editie verwacht! Het bovenste boek kende ik nog niet, maar klinkt precies als iets voor mij. Ik ben een zeer tevreden mens!

Als kerstcadeautje kreeg ik van mijn moeder Gebroken Soep en Op Zoek Naar Violet Park van Jenny Valentine. Deze twee schattige boekjes zitten in een bundel (maar zijn ook los te koop) voor maar 5 euro per stuk. Heerlijke cadeautjes, dus! Jenny was een tijdje terug in Nederland en sinds ik haar heb ontmoet, bleven haar boeken maar in mijn hoofd dwalen. Blij dat ik ze nu in mijn kast heb staan!

Ik kreeg Een Kerstvertelling van Charles Dickens, omdat ik er een theetje over heb gemaakt (Christmas Carol, check ‘m out!). Ik las dit heerlijke boek natuurlijk ook vlak voor Kerst en ik ben er nog steeds verliefd op. Een heerlijk verhaal, een echte klassieker, eentje om niet te missen!

Van mijn opa en oma kreeg ik Moederziel van Marelle Boersma voor Kerst. Dit was voor hun een complete gok, maar ik ben er heel blij mee! Lang geleden las ik Vals Alarm van haar en dat vond ik een heel tof boek, dus ik heb goede moed voor dit exemplaar. Weer een mooie thriller voor in de kast!

Ook dit boekje zat in een Secret Santa-pakket, maar dit is geen leesboekje. Voor Een Supervrouw Zoals Jij staat vol met motiverende en grappige teksten, verhalen en plaatjes. Heerlijk om gewoon even niets te doen, even rustig bladeren en je daarna beter te voelen, dus! 

Als laatste verwende ik mezelf met Weg Naar Huis van Yaa Gyasé en Hier Ben Ik van Jonathan Safran Foer, omdat ze maar een paar euro bij de Action waren. Kon ik écht niet laten liggen!

 

Welke boeken kreeg jij voor Kerst?

Deze week wil ik graag uitgeverij Karakter en alle lieve mensen die me cadeautjes hebben gegeven bedanken!

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief