Book Haul

De boeken van week 4

Ik kan er niet omheen: ik krijg veel boeken binnen. De postbode weet me ondertussen bij naam en de buren zijn braaf thuis om mijn pakketjes aan te nemen. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle boeken die ik mag krijgen en kopen om te lezen. Een ‘bookhaul’ voor een maand zou veel te lang worden, dus vandaar dat ik elke week de boeken laat zien die zijn binnengekomen. Doe vooral je inspiratie op en ren meteen naar je lokale/online boekhandel!

In week 4 kreeg ik binnen:

In de Fairylootbox van januari zat The Cruel Prince van Holly Black (ik hoop zó dat je je box hebt ontvangen als je dit leest, anders SORRY!). Ik ben in ieder geval heel erg blij met dit boek, we hebben een exclusieve hardcover ontvangen en het verhaal klinkt me goed in de oren. Ik heb nog nooit iets van Holly Black gelezen, dus dit gaat waarschijnlijk de eerste worden!

Ik ontving mijn eerste non-fictie recensie-boek ooit (denk ik?), namelijk Geluk Zit Niet In Een Sixpack van Irma van de Pol. Ik zag dit boek al eerder voorbij komen en ik denk dat ik me hier prima mee zal vermaken. Ik ben altijd fan van boeken die gaan over ervaringen van andere mensen, dus ook dit klinkt me interessant.

Het derde (en niet laatste deel, maar toch wordt het verkocht als laatste deel?) van de Rode Koningin-serieKoningsval van Victoria Aveyard, kwam deze week uit! Ik heb een beetje een haat-liefde verhouding met deze boeken. Ik vond de eerste twee boeken niet spetterend goed, maar toch was ik altijd benieuwd naar het vervolg. Net zoals dit deel dus! Ik ga hier snel in beginnen.

Ik kreeg een prachtig pakketje binnen rondom Hazelwoud van Melissa Albert met een mooie, gouden veer en een toffe brief. Deze hardcover is echt waar prachtig mooi en ik wil hier heel snel in beginnen. Ik hoor wat gemixte reacties, vaak positief om de cover en wat neutraler over het verhaal, maar dat wakkert mijn nieuwsgierigheid alleen maar aan.

Paard Paard Tijger Tijger van Mette Eike Neerlin mocht ik in mijn boekenkast verwelkomen deze week en ik las hem ook voor het gemak meteen uit. Dit dunne boekje is heerlijk voor tussendoor, een mooi verhaal over een meisje in de knoop met zichzelf en alles wat ze heeft hoog te houden, terwijl ze alleen maar het juiste probeert te doen. Zeer binnenkort mijn recensie online!

Als laatste ontving ik De Vrouw In Het Raam van A.J. Finn, één van mijn meest verwachte boeken van 2018! Deze thriller staat heel hoog aangeschreven en de omschrijving klinkt fantastisch, plus het is een Cargo-thriller, wat voor mij vaak al een teken is dat ik het tof ga vinden. Ik sprak er al eerder over, want dit boek zou misschien wel eens in het rijtje met top-thrillers kunnen komen.

 

Wat kreeg jij binnen afgelopen week?

 

Ik wil uitgeverij Spl!nt, uitgeverij Cargo, uitgeverij Moon en uitgeverij Best of YA enorm bedanken deze week! 

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken