Book Haul

De boeken van week 36

Ik kan er niet omheen: ik krijg veel boeken binnen. De postbode weet me ondertussen bij naam en de buren zijn braaf thuis om mijn pakketjes aan te nemen. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle boeken die ik mag krijgen en kopen om te lezen. Een ‘Bookhaul’ voor een maand zou veel te lang worden, dus vandaar dat ik elke week de boeken laat zien die zijn binnengekomen. Doe vooral je inspiratie op! Onderaan het bericht kun je de boeken zelfs snel bestellen op Bol.com (of je moet even snel naar je lokale boekhandel rennen, dat is altijd een goed plan)!

In de afgelopen week 36 kreeg ik binnen:

Voor mij stond de afgelopen week in het teken van Livestrem van Buddy Tegenbosch en de komende week zal dat nog niet veranderen. Ik kreeg het boek binnen en las hem in een dag uit (en hij was heeeel goed – later meer), ik ging naar de boekpresentatie van dit boek en liet hem signeren én de komende week staat er nog iets heel leuks gepland met dit boek op het Instagram-account van de Boekentijgers (@boekentijgers), dus houdt die zeker in de gaten!

Ik heb EINDELIJK Suzy En De Kwallen van Ali Benjamin in mijn bezit! Dit boek stond echt al ontzettend lang op mijn verlanglijstje en ik ben nog steeds super-enthousiast over dit boek. De cover en de verdere vormgeving van dit boek is heel erg mooi gemaakt (denk aan de blauwe kwallen op snee) en ik hoor heel veel positieve geluiden rondom dit boek. Ik ga hem dus zeker snel oppakken!

Yesss! De nieuwe Jojo Moyes – Dicht Bij Jou – kwam binnen! Zoals misschien bekend is, ben ik gek op Moyes’ schrijfstijl. Dit verhaal doet me eerlijk gezegd een beetje denken aan haar laatste verhaal dat in het Nederlands uitkwam: Verboden Vruchten, dus ik hoop dat het niet te veel overlap gaat krijgen. Maar aan de andere kant, Verboden Vruchten was ontzettend goed, dus dan zal dit boek niet minder zijn!

Het nieuwe boek van Jesper Wung-Sung – Foert Met Knoert – viel op de mat deze week. Ik las eerder al een boek van hem, Dubbelgangers, en daar begreep ik niet zo veel van. Dit deel sprak me al meteen veel meer aan en dus heb ik erg veel zin om Jesper nog een kans te geven. Ben jij of ken jij iemand die helemaal weg is van Jesper Wung-Sung? Dan zou ik graag eens even babbelen! 😀

Een boek wat ik al een lange tijd op het oog had, is Een van Sarah Crossan. Ik was al bekend met Sarah door haar boek Gewicht Van Water, wat ik overigens echt een topboek vond, maar ik was nog nooit toegekomen aan Een. Dit boek is genomineerd voor de Dioraphte Literatuurprijs 2017 en vandaar dat er net wat meer aandacht voor het boek is dan in een reguliere week, en dus raad ik het jullie allemaal aan om dit boek eens op te pakken!

Ik sprong een gat in de lucht doordat het nieuwe boek van Sophie Jackson – Van Jou – binnenkwam! Ik vond Stuk Van Jou een van de beste boeken van 2015 en dat maakt dat ik haar automatisch ook heeel erg tof vindt. Ik ben helaas nog niet toegekomen aan deel twee, maar ik ga Sophie wel ontmoeten donderdag en daar ben ik super- super- superblij mee!

Tot De Zon Aan De Horizon Vriest van Kathelijn Vervarcke is niet zo bekend in Nederland. Deze Vlaamse schrijfster (dit boek is uitgegeven door een Vlaamse uitgeverij) zei mij nog helemaal niets, maar het boek klinkt echt precies als iets waar ik voor zou kunnen vallen. Aangrijpend en emotioneel, dat zal het zeker zijn. Ik kan niet wachten!

Als laatste kreeg ik Vogelvrij van Sebastien de Castell binnen deze week. Ik was dit boek al aan het lezen op de ereader voor de blogtour die op dit moment al bezig is, maar nu ik het boek binnen heb, vind ik het nog veel mooier. Deze hardcover is echt betoverend mooi, heel mooi uitgegeven en spreekt helemaal voor zich. Ik ben in ieder geval totaal verkocht!

 

Welke boeken kreeg jij de afgelopen weken binnen?

 

Ik wil deze weken uitgeverij Best Of YA, uitgeverij De Fontein, uitgeverij Clavis, Pepper Books, uitgeverij Zomer & Keuning, uitgeverij Van Halewyck en uitgeverij MEIS&MAAS ontzettend bedanken voor deze mooie boeken! 

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Leuke boeken heb je binnen gekregen! Ik heb Een in het Engels gelezen en ik vond het een erg bijzonder boek. Ik ben erg benieuwd naar Livestream en Suzie en de kwallen, zelf heb ik de afgelopen tijd alleen maar schoolboeken gekocht (Homerus, Voltaire, Vergilius etc.)

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief