Book Haul

De boeken van week 33, 34 én 35

Ik kan er niet omheen: ik krijg veel boeken binnen. De postbode weet me ondertussen bij naam en de buren zijn braaf thuis om mijn pakketjes aan te nemen. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle boeken die ik mag krijgen en kopen om te lezen. Een ‘Bookhaul’ voor een maand zou veel te lang worden, dus vandaar dat ik elke week de boeken laat zien die zijn binnengekomen. Doe vooral je inspiratie op! Onderaan het bericht kun je de boeken zelfs snel bestellen op Bol.com (of je moet even snel naar je lokale boekhandel rennen, dat is altijd een goed plan)!

In de afgelopen weken (week 33, 34 en 35) kreeg ik binnen:

Deze prachtige cover is van Aan Het Hof Van Eden van Joelle Charbonneau. We kennen Joelle Charbonneau allemaal van haar ‘De Test-trilogie’, waar ik als beginnend YA-lezer helemaal verslaafd aan was, en ik kan dus niet wachten om haar nieuwste boek te lezen. Hij staat voor komende maand op de planning, dus ik laat jullie zo snel mogelijk weten wat ik er van vond!

Dit MASSIEVE boek is Morgenster van Pierce Brown. Althans, hij is ‘maar’ bijna 550 bladzijdes. Ik heb mijn boeken nog wel wat dikker gehad, maar dit boek ziet eruit alsof hij wel duizend bladzijdes heeft (en ik vind het HEERLIJK). Ik moet alleen nog wel zijn voorganger, Gouden Zoon, uitlezen. Die staat voor vandaag op de planning (oh lord), dus dan kan ik deze maand nog in Morgenster beginnen!

Levensbloed van Gena Showalter viel ook op de mat één deze weken. Ik ben nog bezig in Eerste Leven, deel één in deze serie, dus ik kan nog niet goed vertellen hoe erg ik naar dit boek uitkijk. De cover is in ieder geval weer prachtig en ik denk dat ik hier best wel van zal genieten. Ergens in september verschijnt de recensie van dit boek!

Ik ben tussendoor ook nog ambassadeur van De Negen Kamers van Peter-Paul Rauwerda geworden! Dit boek las ik meteen toen ik hem binnenkreeg en zeer binnenkort verschijnt de recensie al. Dit boek heeft een prachtige, subtiele cover en is ook van binnen erg mooi vormgegeven. Meer kan ik nog niet verklappen, maar houd de website in de gaten voor de recensie! Geheel onverwachts kreeg ik twee cadeautjes van uitgeverij Clavis binnen: Chemie van Kaat de Kock en Het Pistool van Ria Lazde, twee boeken waar ik niet om had gevraagd. Ik ben naar beide boeken benieuwd en ik denk dat ik ze dus zeker ook ga oppakken. Het scheelt ook dat ze allebei niet meer dan 200 bladzijdes zijn, dus ik gok dat ik er heel snel doorheen lees!

In de Fairyloot-box van augustus zat dit PRACHTIGE boek, Wicked Like A Wildfire van Lana Popovic. Ik kijk al maanden uit naar dit boek, dus ik sprong een gat in de lucht toen hij in de box bleek te zitten. Ik denk echt dat ik dit boek suuupersnel ga lezen, want ik zwijmel elke keer weg bij het zien van dit boek!

 

Welke boeken kreeg jij de afgelopen weken binnen?

 

Ik wil deze weken uitgeverij Karakter, uitgeverij Luitingh-Sijthoff, uitgeverij Harper Collins, uitgeverij Lemniscaat en uitgeverij Clavis ontzettend bedanken voor deze mooie boeken! 

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief