Book Haul

De boeken van week 2

Ik kan er niet omheen: ik krijg veel boeken binnen. De postbode weet me ondertussen bij naam en de buren zijn braaf thuis om mijn pakketjes aan te nemen. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle boeken die ik mag krijgen en kopen om te lezen. Een ‘bookhaul’ voor een maand zou veel te lang worden, dus vandaar dat ik elke week de boeken laat zien die zijn binnengekomen. Doe vooral je inspiratie op en ren meteen naar je lokale/online boekhandel!

In week 2 kreeg ik binnen:

Het eerste boek van 2018 dat op de mat viel, was De Waarheid van Melanie Raabe. Deze thriller van Cargo klinkt me heel goed in de oren – op de één of andere manier klinken de thrillers van Cargo me altijd goed in de oren! – en ik ben daarom erg blij dat ik hem aan mijn collectie kan toevoegen. Ik hoop dit boek snel op te pakken, want ik heb wel zin in een spannend verhaal!

Er kwamen deze week vier boeken binnen die ik zal recenseren voor Chicklit.nl: Donkerder van E.L. James, Mijn Verlangen van Jodi Ellen Malpas, Schroot van Danny de Vos en Broer Van God van Ivan Wolffers. Ik kende zelf alleen de eerste twee boeken (waar ik heel veel zin in heb!), het kinderboek en de roman kende ik hiervoor nog niet. Ze lijken me alle vier heel erg tof, dus het is zeker geen straf om ze te mogen recenseren de komende maanden.

Als laatste kwam er een hele toffe verrassing binnen: Showstopper van Haley Barker kwam al binnen als leesexemplaar! Dit boek is één van mijn meest verwachte boeken van 2018 en daarom ben ik heel erg blij dat hij er al is. Hij is als een gek omhoog geschoten in de leesplanning, zodat ik er misschien eind deze week al aan kan beginnen.

 

Welke boeken kreeg jij de afgelopen week binnen?

Ik wil graag uitgeverij Cargo, Chicklit.nl en uitgeverij De Fontein enorm bedanken deze week!

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken