TBR

De Boeken Van Maart En April!

Maart en april worden twee drukke leesmaanden voor mij. De voornaamste reden? YALFEST! 23 april is het weer tijd voor het grootste YA-event van Nederland met daarbij 8 internationale auteurs waarvan ik graag minimaal één boek zou willen lezen. Oh lord! Dat is dus nog flink wat leesvoer wat er klaar ligt!

Ik begin met twee boeken die ik toevallig niet voor YALFEST wil lezen. Cinder van Marissa Meyer is natuurlijk één van de grootste YA-hits van dit moment en ik moet dus toegeven dat ik hem nog niet heb gelezen. Ik las hem wel ooit in het Engels, maar het is al zo ver weggezakt dat ik maar ga beginnen aan de Nederlandse versie! Aristotle And Dante Discover The Secrets Of The Universe van Benjamin Alire Saenz wordt binnenkort verfilmd en is zó ontzettend populair in het buitenland, dat ik natuurlijk niet kan achterblijven door het niet te lezen. Ik heb best hoge verwachtingen van dit boek, dus ik hoop dat het me niet gaat tegenvallen!

Three Dark Crowns van Kendare Blake is een YA-fantasy boek waar ik al lange tijd mijn hoofd naar heb staan, maar wat maar niet aan de beurt lijkt te komen. Ik heb twee maanden de tijd om dit boek, waar ik erg veel zin in heb, te lezen. Dat moet wel lukken, toch? Riders van Veronica Rossi is het eerste YALFEST boek dat ik nog moet lezen. Ik ga dit boek buddyreaden samen met Frank van Nerdpraat, dus we komen er sowieso aan toe! De cover van dit boek is prachtig, zou de inhoud dat ook zijn?

 

Nog twee boeken voor YALFEST! Unplugged van Donna Freitas lijkt niet helemaal mijn ding. Althans, ik heb nooit het gevoel gehad dat ik dit boek móést lezen, omdat ik anders iets zou missen. Maar nu ik de kans heb om Donna Freitas te ontmoeten, leek het me wel fijn om toch iets te weten over het boek. Wie weet wordt dit wel de (onverwachte) parel van maart of april! The Cage van Megan Shepherd is natuurlijk erg bekend, maar ik heb hem nog steeds niet gelezen. Stiekem wilde ik ook De Jacht nog lezen voor YALFEST, maar ik moet wel realistisch blijven. Ik begin gewoon lekker in deel één en dan zie ik wel!

Verder hoop ik ook nog Alice In Zombieland en Eerste Leven van Gena Showalter en Kids Of Appetite van David Arnold lezen voor YALFEST, maar deze staan niet op de foto. Naast deze boeken komen er ook nog een aantal recensie-exemplaren mijn kant op én heb ik natuurlijk nog een boekenkast vol boeken, dus ik ga lekker lezen deze twee maanden! Heerlijk!

 

Wat lees jij in maart en/of april? Ga jij ook naar YALFEST?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

3 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Ik heb nog een viertal boeken te gaan om mijn leeslijst #11 af te werken. Wat er daarna op het menu staat, weet ik nog niet zo goed. Er liggen nog een hele hoop boeken op me te wachten. Dus ik weet zeker wel wat te lezen de komende weken!

  • Ziet er goed uit allemaal. Ik ben ook volop bezig om de boeken van de auteurs te lezen voordat ik naar YALfeest ga. Ik moest wel een keuze maken want alle lezen gaat me echt niet lukken. The jewel en riders heb ik al gelezen. Op de planning staat nu nog the cage en phobos .

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken