Beautiful Covers

Beautiful Covers #2

Wat zijn er toch mooie boeken op de wereld! In deze rubriek laat ik elke maand mooie covers zien, van bekende en onbekende boeken, van nieuwe en oude boeken. Laat je inspireren en vooral: lees met plezier!

1360168122445886

Deze boeken kwam ik een tijdje terug tegen op Facebook en sinds dien blijf ik steeds aan ze denken. Ze zijn niet bijzonder, niet spectaculair, maar ik vind ze mooi omdat ze zo puur zijn. Vooral de wolken die zich boven de mensen uitstrekken zijn prachtig gemaakt!


30841965

Dit boek heb je misschien al wel gezien op de social media kanalen van De Boekerij, want ze hebben dit boek al flink wat aandacht gegeven. Laat voorop staan: ik geef ze geen ongelijk! Want als het verhaal ook maar een beetje lijkt op hoe mooi de cover is, dan kan het niet meer stuk!


18484793

Dit boek is een beetje smokkelen, want hij komt pas uit in april 2017, maar ik ben totaal verliefd. Ik kan niet eens aangeven waarom, ik denk dat het te maken heeft met de manier van fotograferen. Het idee deed me een beetje denken aan de boeken uit de serie Alienated, maar dit is zo simpel en puur, prachtig. Overigens lijken de meisjes net twee vlinders, zo tof!


26244548

Dit is zo’n voorbeeld waarvan je het boek eigenlijk in huis moet hebben. Ik heb hem zelf nog niet (ik heb hem laten liggen in de boekhandel en nu heb ik een beetje spijt), maar ik zag hem op foto’s van anderen. De cover hierboven lijkt een beetje simpel, maar in het echt komt de rozige gloed nog een stuk beter uit en is hij prachtig, bijna pastelkleurig. Heel erg tof!


2152444628375641

En dan deze… Heel veel mensen kennen vast het eerste deel wel, maar nu heeft het tweede deel ook een cover en ik vind hem heeeel mooi! Al mist er voor mijn gevoel iets onderin de cover, de duinen of zandhopen lijken een beetje kaal, maar toch is hij super tof gedaan en het zou fantastisch staan in de kast, denk ik!

 

Welke cover vind jij het mooist?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken