TBR Wrap Up

April Wrap Up & May TBR

Ookal ben ik deze maand weinig tot niet online geweest op mijn blog, toch heb ik aardig wat gelezen. Het begin van de maand was echt een ramp, met tentamenweken en een fikse leesdip. Maar aan het einde van de maand heb ik het toch nog goed op kunnen bouwen en ben ik uit eindelijk op een redelijk mooi aantal van 7 boeken gekomen. Dit brengt mijn Goodreads Reading Challenge op 33 boeken!

Als eerste las ik Blauwe Plekken van Anke de Vries voor het kopje ‘een boek uit je jeugd’ van mijn reading challenge. Dit boek is mij altijd bijgebleven en ik ben ook erg blij dat ik hem opnieuw heb gelezen. Wat een prachtig boek is het toch!

Daarna las ik The Program van Suzanne Young en ook dit boek vond ik erg leuk om te lezen. Het is een mooi concept, al waren sommige dingen wat onduidelijk voor mij. Maar ik denk dat het weer een mooi origineel verhaal is om toe te voegen aan de top-YA reeksen!

Toen las ik met heel veel moeite Omhulde Stad uit van Ransom Riggs. Het eerste boek uit de serie (De Bijzondere Kinderen Van Mevrouw Peregrine) vond ik súper, maar dit deel kon mij helaas bijna niet boeien. Uit eindelijk heb ik hem toch drie sterren gegeven op Goodreads, omdat het verhaal heel sterk blijft en de foto’s echt top zijn!

Gelukkig was het boek van Alexandra Penrhyn Lowe, Sevenster, een stuk beter. Dit boek herlas ik en ik vond hem weer gewéldig. Ik hoop dat ik het tweede deel, Wolfsbloed, snel binnen krijg, want ik kan niet wachten om door te lezen!

Ik begon heel impulsief aan Pulse van Patrick Carman daarna. De cover vind ik erg mooi en ook de flaptekst was erg interessant, maar de uitwerking is gewoon een beetje jammer. Ik las hem wel snel uit, maar ik had er zoveel meer van verwacht. Het viel me dus een beetje tegen.

Toen begon ik aan het eerste verhaal van Sherlock Holmes, Arthur Conan Doyle’s A Study In Scarlet. Ik vond het erg leuk om te zien dat de nieuwste serie Sherlock erg goed overeen komt met het verhaal! Soms was het taalgebruik nog wat lastig, maar ik heb er wel van genoten.

Als laatste pakte ik Schim en Schaduw van Leigh Bardugo op en daar werd ik echt positief door verrast! Ik vond dit een erg leuk boek en het was naar mijn mening nog beter dan ik verwachtte. Ravka is een prachtig omschreven land en ik irriteerde me maar een klein beetje aan Alina, de hoofdrolspeler.

 

In mei heb ik weer aardig wat vrije tijd, dus ik hoop een mooie inhaalslag te kunnen maken wat betreft boeken lezen. Ook is begin mei (7 mei t/m 10 mei) de Blossom Books Read-a-thon waar ik aan meedoe, waarin ik sowieso twee boeken uit zou willen lezen. Ik plan voor de rest van de maand nog twee andere boeken en de rest laat ik open voor impulsive reads!

#BBreadathon: Ik hoop tijdens de BB Read-a-thon Piste Alarm van Linda van Rijn te lezen. Ik vind Linda van Rijn een hele goede schrijfster en haar boeken lees ik altijd in een mum van tijd uit! Ook hoop ik Ik Hou Van Hollywood van Lindsey Kelk te lezen, omdat ik deel 1 heel erg leuk vond en ik hoop dat deze ook heel leuk wordt!

Daarnaast hoop ik Fractured van Dani Atkins te lezen, omdat ik dit boek bestelde op BookDepository voor een veel te laag bedrag en ik ben toch wel benieuwd naar dit hele dunne boekje!

Als laatste hoop ik Will Grayson, Will Grayson van John Green te lezen, zodat ik mijn John Green-boxset bijna uitgelezen heb! Hij is gewoon een hele goede schrijver en ik ben erg benieuwd naar dit verhaal!

 

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken