Serie

13 Reasons Why keert terug!

– Let op: dit bericht kan spoilers bevatten over seizoen 1!

 

Oké, het is nog niet officieel bevestigd door Netflix, maar een betrouwbare insider verklapte dat de schrijvers van de populaire serie al druk aan het brainstormen zijn over het tweede seizoen!

Volgens The Hollywood reporter zijn de schrijvers al een aantal weken druk aan het schrijven voor een tweede seizoen, maar Netflix wacht nog met de definitieve bevestiging.

Dat heeft waarschijnlijk een reden: afgelopen week is er bekend gemaakt dat een andere populaire serie  Riverdale voor het volgend seizoen een acteur moet missen. Ross Butler, die Reggie speelt, zal niet verschijnen voor het tweede seizoen, omdat hij andere filmplichten schijnt te hebben. En laat hij nou net een belangrijke rol spelen in 13 Reasons Why: hij vertolkt namelijk de rol van Zac Dempsey.

Er zijn al een aantal speculaties over het volgend seizoen: Zo kan het zijn dat ze verder ingaan op Alex’ mogelijke zelfmoordpoging of komt er een nieuwe dramatische wending rondom Tyler, die zijn wapens meeneemt naar school, met alle gevolgen van dien…

Dat laatste kan zeker een optie zijn voor het volgend seizoen, aangezien de makers van de serie hedendaagse problemen op scholen onder tieners willen laten zien. In Amerika spelen schietpartijen en wapengebruik zeker een rol, dus dit zou een mooie insteek zijn voor het nieuwe seizoen!

Zelf ben ik ook heel erg benieuwd hoe het nu verder gaat met Justin. Hoe het zit met Jessica, gaat ze Bryce aangeven voor haar verkrachting? En zo kunnen we nog wel even verder gaan.

Ik zie ook verschillende data voor het verschijnen van het tweede seizoen voorbijkomen, maar zoals het er nu naar uit ziet, zal het pas halverwege volgend jaar op Netflix uitgezonden worden. Denk hierbij aan april, net zoals dit jaar.

Ik kan nu al niet wachten, maar ik houd jullie op de hoogte van eventuele veranderingen en nieuws!

 

– Door: Mascha Duijn, Coffee ‘nd Cookie Gastteam

Back to study

Over de auteur

Chantal de Vries

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Hoewel ik Thirteen Reasons Why erg goed vond, vind ik het eigenlijk jammer dat er een tweede seizoen komt. Nu krijg ik eerder het idee dat het verhaal van Hannah een soort ”sensatie” is en dat er meer geld uit gehaald kan worden. Ik weet het niet, maar het lijkt me niet prettig als ze verder gaan met de serie (ook omdat het is gebaseerd is op een boek dat een standalone is). Waarschijnlijk ga ik het tweede seizoen sowieso wel zien, maar niet omdat ik mij er enorm op verheug.

    • Ik snap inderdaad wat je bedoelt! Het is natuurlijk heel toevallig dat er een tweede seizoen komt nu het zo goed loopt. Ik heb ook zo mijn twijfels, maar we zullen zien! In ieder geval ga ik het ook sowieso kijken, haha.

Volg me

Aan het lezen

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Archieven